Splošni prodajni pogoji INOTEH d.o.o.

Glej: https://www.inoteh.si/fileadmin/editors/countries/inoteh/docs/Pogoji/pogoji_SI.pdf

POGOJI POSLOVANJA – SPLETNA TRGOVINA

SPLOŠNI PRODAJNI POGOJI INOTEH D.O.O.

CENE

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen v veleprodaji družbe INOTEH D.O.O. . INOTEH D.O.O.  si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen asortimaja brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V primeru, da je podatek o ceni napačen oziroma v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa, hkrati pa se trudi poiskati rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Nekatere slike v spletni trgovini so simbolične.

NAROČILA

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev.

INOTEH D.O.O. si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v področje “Moj račun” oz. ob oddaji naročila.

Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 15 delovnih dneh. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. Blago bomo pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. Za kupljeno in dobavljivo blago v Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonijo je plačilo možno samo po predračunu.

Določenih artiklov ni možno naročiti preko spletne trgovine INOTEH D.O.O., lahko pa jih kupite v veleprodaji.

Po prejemu kupnine bomo vaše naročilo zaključili in vam po elektronski pošti poslali račun.

PREKLIC NAROČILA

Prejeta naročila preko spleta lahko brez dodatnih stroškov prekličete do prejema elektronskega sporočila ” Podrobnosti naročila”. Obvestilo o preklicu naročila je možen po elektronski pošti info@inoteh.si. V elektronskem sporočilu navedite ime, priimek, naslov, telefonsko številko, številko naročila, v zadevi pa preklic naročila.

PLAČILO

Ob nakupu v spletni trgovini INOTEH D.O.O.  lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

– po povzetju z gotovino – velja samo za Slovenijo (provizijo poštne dostave plača naslovnik),

– plačilo po predračunu na TRR  –  velja za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonijo (provizijo poštne dostave plača naslovnik)

Primer izpolnjenega UPN obrazca;

DOSTAVA

Dostavo izvajamo v sodelovanju z logističnih podjetjem GLS in SŽ EXPRESS. Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 15 delovnih dneh. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

STROŠEK DOSTAVE

Ob spletnem nakupu provizijo poštne dostave plača naslovnik. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini INOTEH D.O.O.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 14 dneh  to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po e-pošti info@inoteh.si, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 14-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe oz. naročila odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti družbi INOTEH D.O.O.  v 14 dneh po poslanem pisnem sporočilu po elektronski pošti info@inoteh.si , da odstopate od pogodbe navesti Ime, priimek, naslov, telefonsko številko, številko naročila in vaš TRR. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko bo to mogoče, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe na vaš TRR.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

INOTEH D.O.O

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 7.30. do 15.30. ure. Pri osebnem vračilu blag6a se morate predhodno dogovoriti, to lahko sporočite na zgornji e-naslov ali po telefonu. Pri vračilu blaga je potrebno poleg blaga predložiti tudi račun. Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

GARANCIJA

Izdelki imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu, računu ali oglaševalskem sporočilu. Dobavitelj izdelka jamči za kakovost izdelka oziroma brezhibno delovanje v garancijskem roku, če ga boste uporabljali v skladu z njegovim namenom in priloženimi navodili. Garancijski rok začne teči z dnem izdaje računa.

REKLAMACIJE

V INOTEH D.O.O. se zavedamo pomembnosti reklamacij, zato se trudimo, da jih rešimo v najkrajšem možnem času in v obojestransko zadovoljstvo, vsekakor pa skladno z zakonsko veljavnimi določili. Izdelke lahko reklamirate pri družbi INOTEH D.O.O. K železnici 7, 2345 Bistrica ob Dravi oz. po dogovoru.

VARNOST

Poskrbeli smo, da bo vsak nakup v spletni trgovini INOTEH D.O.O.  popolnoma varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta (osebni podatki, podatki o nakupih ), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno originalno programsko opremo (posodobljeno protivirusno zaščito) svojega računalnika.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja INOTEH D.O.O. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne trgovine INOTEH D.O.O. za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

ODJAVA OD E-NOVIC

Odjava iz seznama prejemnikov e-novic je možna kadarkoli. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V zavihek “Odjava” vpišite vaš e-naslov, s klikom na gumb “odjava” pa to tudi potrdite. Odjavite se lahko tudi s klikom na odjavno povezavo v katerihkoli od prejetih eNovic. Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 20 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Vsebino, objavljeno na straneh spletne trgovine INOTEH D.O.O. je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

INOTEH D.O.O., zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

INOTEH D.O.O., ali katerakoli izmed drugih pravnih ali fizičnih oseb, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi spletne trgovine INOTEH D.O.O., ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh trgovine INOTEH D.O.O.  ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene fotografije in video posnetki so simbolični in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

INOTEH D.O.O. si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko spletne trgovine INOTEH D.O.O..  kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

PODATKI O PODJETJU

INOTEH D.O.O.

ID za DDV: SI32439580

Matična številka: 5413419

Poslovni račun: 34000-1013460147

IBAN: SI56340001013460147

Smo davčni zavezanci

Kontakti

Informacije o naročilih, dostavi in reklamacijah:
E-naslov: info@inoteh.si
Tel: od ponedeljka do petka od 7:30 do 15:30
Fax: 02 665 20 81